fredag 30. april 2010

Testosteronkort!:) Utfordring

Dette ble et kort som oser testosteron:)). Laget til en mann, bilmekaniker, som fyller år. Han ville ikke ha noe femi-kort, så da..:)).
Har brukt masse Tim Holtz produkter, og det passet meg utmerket nå, etter mye søte og romantiske kort. Hatt hvit og brun kartong, så papir fra Tim Holtz kolleksjon.
Fugleburet og henglsen, fra T.H dies, har jeg svertet først og embosset med Walnute Stain og Vintage Photo, for å få den litt rustne, slitne jernlooken . Fuglen, buret og henglsen har jeg skåret ut 2 av og limt på hverandre, for å få mer tykkelse.
Ellers er det T.H stempel, og pynt generellt. Rev først opp papiret for å ta av en bit, men angret meg så da sydde jeg det likeså godt igjen!:)


Synes det var like fint å dele opp stempelverset, siden hver og en av dem kan stå for seg selv.

Trengte visst denne bokryggen, siden det ble noen "mekaniske-deler" inne i koret også:)

Har prøvd å ha samme tema gjennom hele veien, TID, LIVET og intr. til denne unge mannen som har bursdag. Maskert stempelet med klokken og bilen.
 Gratulerer stempelet kommer fra Stempelglede.


Synes dette stempelverset er så bra!
Jaja, det ble noen bilder denne gangen også, men jeg har tilgode å bare pynte forsiden, så da så..,:))) (har ikke helt skjønt det ennå;D).
Da gjenstår bare å levere fra seg kortet og håpe på en fornøyd mottakelse:)
Ønsker dere alle en kjempefin fredda og helg.
 Take care!
Klem,Ellen


tirsdag 27. april 2010

Kort

De er så vakre og sjarmerende disse to.:)
Her er det rett og slett bare et kort!:)) , Ingen bursdag, konfirmasjon. Hadde bare lyst å lage et i farta, av de vakre papirene til Maja Design. Og da har jeg valgt et stempel inni, fra Papir i Hjertet egen kolleksjon, som ord til kortet. Hjørnet og perler fra Kort og Godt.
Blomstene fra Prima (tror jeg)

 Var ikke klar over at man kunne ha mer enn et kort på en utfordring, men prøver dette hos Nordsalten utfordring#5, Vintage!
Kjekt å ha noen kort på lager også da:)

Satt noen perler hist og pist på blader og blomster. Blonden ( favorittblonden )er med:)) Den har jeg lovet både meg selv og andre, så da må jeg komme meg til byen snaaart!!
Igjen brukt papir remsen fra mønsterarkene:)



Innsiden med et av de mange flotte tekstene til Papir i Hjertet. Stanset ut med Spellbinderes dies inni, og brukt samme papir som fronten.

Ønsker dere alle en riktig så koselig og kreativ kveld, and take care!:)
Klem,Ellen

mandag 26. april 2010

Konfirmasjonskort.Sukkersott/utfordring

Da ble det et konfirmasjonskort til:) Og med denne pynt/ramme fra Spellbinders, så sender jeg det til Sukkersøtt sin utfordring.
Folka som øsnket seg et slikt kort, ville ha det så lyst som mulig, med evt perler på!

Motivet har jeg igjen funnet på nettet, hos Shabby chic papirskatter.
Håper de blir fornøyd med dette, for det ble jeg:) Gratulerer stempelet kommer fra en liten plate jeg har..uten navn:)

Et nærbilde av blomstene fra Prima, perletråden og et raust dekke med glimmermist Pearl!:)
Rammen har jeg laget ut av flere dies, fra Spellbinders, og har satt den på 3d-puter.


Kortet inni. De øsnket seg et stort sted å kunne skrive, så da gjorde jeg det slik. Laget et criss cross kort inni, hvor de kan legge penger .
Stempelet er fra Inkido, båndet er kjøpt hos en sybutikk, papirene fra Inkido og perlene fra Kort og Godt. Dies fra Spellbinders og tørremosset et hvitt stykke bazill bak rammen, med QuicKutz.
Surret den lille rosebuketten sammen med med krem-perletråd, kjøpt hos Kreativ Hobby.


Skrivefeltet burde holde (håper jeg;D) for noen velvalgte ord til konfirmanten!:) Hjørneswirl fra Stempelglede, og Gratulerer fra Inkido.


Pengelommen.


Et lite utdrag fra kortet!:).
Så da takker jeg for meg for denne gang, og ønsker alle en riktig flott og koselig dag, med masse positive inntrykk!:) Og igjen må jeg få takk for ALLE de kjeeempekoselige tilbakemeldingene jeg har fått her! Det er helt fantastisk, synes jeg. Herlige er dere:)

Klem,Ellen

fredag 23. april 2010

Utfordring til Sukkersøtt.

Her kommer et nytt kort fra meg:). Denne gangen til Sukkersøtt. Utfordring #81.Ram det inn.
Laget et staffelikort, i papir fra Ladubug and friends, og bildet har jeg funnet på nettet . Har brukt det endel ganger, og synes det er et vakkert motiv!
Dettet kortet laget jeg for utfordringen, og er ment å gi bort til ei god venninne.
Rammen er fra Spellbinders!
Har brukt blomster fra Prima, sommerfuglepunch fra Martha Steward, liten og stor, krystallgren fra Magnolia, blonde fra min faste sybutikk (bombe;D) og charmsene har jeg fått:).

Her sees de nydelige lavendelfargene, også sprayet jeg med raust med Glimmersmist, pearl, på blomstene!
"Made  for an angel" kunne ikke vært mer riktig på et kort, for meg!:)

Sommerfulgenene har fått sin lille dose med glitterlim, og perler. Perleswirl fra Prima...OG et vakkert stempel fra Papir i hjertet's egen kolleksjon! de har fått såå mange flotte tekster.

Kortet ferdig oppe. Har et eget bittelite skrivefelt bak her, bare for meg:)), men glemte å ta bilde av det, så det får vente:). Ble litt sent på en fredda dette her;)).

Så en liten avsporing til slutt:). Dette var konsekvense av en sykehustime i Oslo igår1 2 fulle bæreposer, tom lommebok, men ei lykkelig jente!:))
Men igjen, ønsker dere alle en riktig god natt, en frisk og kreativ morgen i morgen!!:) Natta:)

torsdag 22. april 2010

Utfordring og Konfirmasjonskort til gutt!

Da er jeg i farta igjen!:)). Kommet skikkelig i siget nå, og har heldigvis litt tid. Laget etter Kort o Mania sin skisse, og Kammerpikenes overraskelse #3, konfirmasjon!
Utfordret meg selv igjen, med å prøve meg på et guttekort!:)).
 (splittbindersen som "ikke hører til på hengslen, er satt med vilje, da aldring medfører reparasjoner;DD)
Siden dette er et guttekort, og jeg er glad i blomster, så valgte jeg å binde dem sammen med et sølvlenke. Ikke fullt så feminint da, synes jeg;) Og korset er et flott symbol på konfirmasjon.
Brukte de nye mønsterarkene fra Maja Design (igjen), hengsler fra Tim Holtz (yeees, har fått kjøpt mine egne dies;D). Laget en åpnemekanise med en skuffeknott jeg hadde liggende. Klippet ut klokke fra arket, og limte over en stjerne, som jeg embosset i sølv, fra Inkido. Og over klokken, et hjørne i sølv.
Sølvbladene er også fra Inkido
Ellers har jeg emosset litt "all over", svertet med Distress: Weaterhed wood, litt sølvlim på blomstene. Så et lite og enkelt Gratulerer-stempel.

Av erfaring har mine kort en tendens til å bli noe tykke inni, enn vanlig;)), så jeg valgte da å lage en liten "bokkant", i stedet for en vanlig brett!

En liten gløtt på døren:)

Laget en lomme for personlig hilsen, evt pengegave, og stempel fra Tim Holtz (ikke så søtt til en gutt;D).  Konfirmasjon-stempelet er fra Kreativ Hobby
.Remsen fra arkene gjør seg i mange anledninger, synes jeg og bruker dem trofast. Dette betyr: Den uerstattelige tiden, og synes den passet til en konfirmant.

Hengte på en dings, så det skal bli lettere å få tak i skrivefeltet.

 
Baksiden, som så sårt venter på et pers. stempel!:)

Ønsker alle en riktig god natt, og en knalldag imorgen!:)
Klem,Ellen

JIIIPPI..Jeg vant den flotte Candyen til Hege-Annie

JIIIPPI..Jeg vant den flotte Candyen til Hege-Annie!:)) Hun feiret 40 000 besøkende (wooow), og jeg var den heldige vinner. Har vel ikke vunnet noe siden jeg var liten, så her ble det bursdag og julaften på engang Her var det masse flotte godsaker gitt!:)
Tusen hjertelig takk for den, og TUSEN takk for alle de koselige og flotte tilbakemeldingene jeg har fått !!

tirsdag 20. april 2010

Konfirmasjonskort.

Denne gangen ble det et konfirmasjonskort, til ei jente..(puuh, det var jeg glad for;)). Fikk en bestilling, og da kombinerte jeg det med en eller to utfordringer. Det er lov prøve seg, og den som intet våger, intet vinner;)).

Jeg hadde, også her, noen mønsterark fra jeg handlet de første gangene. Synes disse papirene fra Melissa Frances er utrolig søte, og passer godt til litt vinagestil, som jeg liker.

Prøvd å lage det så vintage-preget som jeg kunne, med midlene jeg hadde i hus. Den søte jenta har jeg funnet på nettet. Kortet ble egentlig begynt på til en utfordring hos Kreativ Hobby, forrige uke, med pastellfarger som tema, men..desverre, for sent ute:(. Men da..løste det seg, og skissen var kjempegøy å jobbe med!
Stempelet bak er jeg veldig glad i. Det er fra Inkido, samme som den søte hjertenålen.
Ellers er gassbindet bak bildet fra en tupfer som de fleste i helsevesenet har i sitt skap!:)
Hengslene på hver side øverst er fra Tim Holtz, og malt med hvit craclepaint.

Et lite nærbilde av det lille søte korset, som jeg synes er et fint konfirmasjons.symbol, og den søte pyntenålen fra Inkido:) De fine metallhjørnene fra Kort og Godt er dekorative always:) Også svertet rosen litt, og rufset kantene med Distress, vintage photo.

Kortet fra siden. Festet bildet på 3d puter.

Laget en liten skrive/pengelomme på innsiden. Og igjen, det flotte stempelet fra Inkido:)

Skrivefeltet er stemplet med en swirl fra Inkido, og gratulasjonsstempelet til konfirmanten, fra Kreativ Hobby. Den søte blonden,er fra en sybutikk i byen, (går visst igjen hos meg nå:)).

Materiell:
Papir. Hvit og gammelrosa kartong- og Melissa Frances.
Stempel: Inkido og Kreativ Hobby
Blomster: Prima
Spellbinders dies og M.K. bladutstanser.
Distress, vintage photo.

Ønsker alle en flott kveld, og en solrik og kreativ dag i morgen!:)

mandag 19. april 2010

Svar og Krem- kort.

Denne gangen har jeg laget et kort i farger jeg sjelden bruker. Men dette arket har jeg hatt siden jeg begynte for noen mnd. siden, og da tenkte jeg..okei, jeg prøver.:)
Kortet har blitt laget til ei venninne, som elsker sort og hvitt, så da blir det hennes:)).
Det ble et staffelikort..igjen!:) Dette er fronten, og jeg tok med den nedeste remsa, fra Maja's nye serie, som jeg alltid kaster. Men synes denne passet så fint til kortet, da det oversatt betyr: Av hele mitt hjerte.!
Jeg har stemplet med Stempelgledes grungehjerte, og emsosset med sølv + satt det på 3d puter. Den stempelserien er takknemmelig å jobbe med, synes jeg:)

En liten forstørring av papirremsen, og synes faktisk det ble ganske elegant med den syrinfargede blomsten og perlene.:)

Kortet oppslått. Her har jeg pyntet med endel perler, for å gjøre kortet mer elegant, enn det vville vært med bare sort og krem.:) Stemplet, som er fra Papir i Hjertet's egen kolleksjon, er bare vakkert.
Så da gjenstår det bare å se om fruen blir glad for et kort, sånn helt uten bursdag..eller noe annet!:))

Materiell.
Papir: Sort skimmerkartong-kremfarget kartong
Stempel: Heartfelt Design, Papir i Hjeret-Grungeheart, Stempelglede
Pynt: blomster og perler fra Prima. Pyntenålen vet jeg ikke:) Sommerfugl og perlehjerte, fra Kort og godt (tror jeg;)

Ha en fantastisk flott og kreativ dag alle som titter innom..OG TUSEN hjertelig takk for alle de kjempekoselige og flotte tilbakemeldingene jeg har fått, etter jeg staret med scrapp og blogg!!:)
Det hadde jeg ikke ventet, men for en glede det gir:)
Klem,Ellen

søndag 18. april 2010

Bestilling-og utfordringskort!:)


Endelig fikk jeg litt mer tid og lyst igjen. Så da laget jeg et kort for bestilling. Ikke sikker på hva det skal være til, så jeg lot vær å stemple 'gratulerer', eller lignende:) (men tror det er et kort til en mor, fra en datter)

Synes disse motivene er såå koselige:)
Ordene har jeg klippet ut av et mønsterark fra Papirdesign, og motivet fra 3ndy papirs, Sommerhilsen.


Kortet fra siden. Det ble et stående kort denne gangen.:)


Laget et criss cross kort inni, med et kort som de selv kan skrive sin hilsen på. Og stempelteksten kan passe til litt av hvert.



Criss cross kortet i nærmere øyesyn, for jeg ble så fornøyd da jeg kjøpte denne blonden, og så hvordan den gjorde seg:)

Jeg har brukt på dette kortet:
Papir: Hvit og lavendel kartong
 Maja Design, Crea Diem
Ladybug and friends,Spring has sprung.
Perler: Kort og Godt
Blomster: Prima
Stempel: Tim holtz
Pyntebord: MS edger punch.
Blonden har jeg kjøpt i en stoffbutikk.
Jeg har også raspet kantene, og svertet med Distress, vintage photo.

Puuh, det var vel mitt første ordentlige innlegg, med materialliste så godt jeg har kunnet
. Dette kortet laget jeg på fredag, og fikk se nå at jeg TROR det kan gå på skissen til A Spoon Full of Sugar?

Ha en fantastisk dag alle blogger. Nå venter det sol og hagearbeid på meg:)
Klem, Ellen

lørdag 17. april 2010

Bursdagkort. Utfordringskort til Stampavie, Butterflies


Endelig har jeg fått lyst og ikke minst tid til å komme igang igjen!:) Kost meg disse dager med å lage noe kort til meg, og noe for bestilling.
Fikk tak i  en av de nyeste punchene til Martha Stewart, og den var nyyydelig. Jeg elsker sommerfugler, så den var midt i blinken.:)

Pynten jeg har brukt er, liten sommerfuglpunch og  sommerfugl med hjørnepunch fra MS. Bladpunch fra EK, blomster fra Prima, Gratulasjons stempel fra Inkido, Og Stempel inni fra Papir i Hjertet sin egen stempelkolleskjon.
Kan ikke være kar om hvor papiret kommer ifra, selv om jeg har brukt det noen ganger:)).
alle tingene jeg har brukt, fåes kjøpt på Papir i Hjertet:). bildet har jeg funnet på nettet, hos shabby chic papirskatter (tusen takk for at du deler så mange fine bilder med oss;)

Dette kortet går til Stampavies, Butterflies utfordring..håper jeg:)


Takk for alle koselige tilbakemeldiger og hyggelige kommentarer jeg fikk, da jeg som heelt ukjent i bloggverden kastet meg ut her med mine kort!
Ønsker alle en kjempekoselig kveld.:)

lørdag 10. april 2010

Tid..trenger mer tid!!

Her ser det ut som jeg har lagt ned..før jeg nesten har startet..'ler'. Men disse dagene er fylt med 50års.lag, besøk og div hagearbeid..sukk. JEG ville heller vært her å scrappet (har jeg fått en sykdom/avhengighet?;DD). Men kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morge. Har såå lyst til å prøve meg på en, eller to utfordringer, men synes det bare er så flotte bidrag..hmm, og jeg skjønner ikke hvordan linken evt foregår..'leer':))

Ønsker alle en superduperfenomalistfantastisk dag..puuh!:))
Klem fra meg..til alle dere koselige mennesker der ute!:)

fredag 9. april 2010

Papir i Hjertet,/ Heartfelt design med ny papirkolleksjon!

Papir i Hjertet med ny og kjeempelekker mønsterark-serie,.. med mønster på begge sider, fra Papir i Hjertet sin egen kolleksjon. Link denne til siden din du og, så er du med i trekningen, og kanskje blir DU...eller jeg, den som vinner hele kolleksjonen! Link i bloggen vår innlegget ditt, og de trekker 3 vinnere fredag kveld!...
Men de lekre arkene (noe med de mestt delikate/nydelige jeg har sett), så prøver jeg skikkelig hardt for å klare å linke...ler'. Litt mindre enn middels god på denne bloggverden:)).(Please, la meg klare dette!!)
Ha en fortreffelig fredag, alle sammen.

Klem, Ellen

tirsdag 6. april 2010

Bursdagskort til gutt

Laget et bursdagskort til en skikkelig bilgæren gutt, på 2år. Her er det kun bil, bildeler ol., som teller:). 2 åringen kan allerede navnet på de fleste biler, når han ser logoen! Her måtte bestefar forsake sin BMW pin , til fordel for 2 åringens kort. Sjelden jeg har sett en 2 åring studere et bursdagskort så nøye..ler.
Igjen..må finne ut av hva jeg har brukt av forskjellige ting og tang:)


Påske egg

Laget noen påske egg til store og små. Malte først med Gesso, 3 ganger. Materiell listen må jeg gå over, og prøve å finne ut av;).
Noen ønsket seg lilla...



..og noen ønsket seg rosa:)

Eske med sjokoladehjerter

En gang må være den første, så her pyntet jeg 2 esker Freia sjokoladehjerter. Fin gave å gi bort, og like velkomment som blomster:). Prøver meg på materiell liste senere.

Eske