søndag 30. mai 2010

Gratulasjonskort!:)

Ja ja, noen netter er det bare helt umulig for meg å få sove, så da er denne hobbyen fin å ha. Ikke bråker den¨, ingen ser meg, så jeg kan gå fritt rundt i joggisen:)).
Her er resutatet av denne natten:)


Mønsterarkene er fra Melissa F., på krem kartong. alle kanter er rufset og svertet!  Laget etter en skisse.
 Fugleburet fra tim.H er malt med cracle paint hvit og svertet med Vintage photo og litt Walnut stain.
Den frie fuglen er malt med først..brun gesso, deretter emosset i hvitt, mens kvisten er embosset i walnut stain og vintage photo + litt distress ink. Vingen har fått sticles Star dust på seg, samme som blomstene og litt på sommerfuglene. 
Henglsen er malt med hvit gesso og hvit cracle paint.
Så er det sommerfugl og bladpunchen min som får kjørt seg nå for tiden:)








Det ble visst lag på lag..på..:)) Fugleburet og pippi'en er festet på 2 forskjellige 3d puter.
Dette kortet ble jeg veldig fornøyd med faktisk ,:)(og jeg er alt for stor selvkritiker..hmmm).
Klokken er ennå ung,  solen skinner allerede og jeg har god tid igjen til mange andre gjøremål!:)
Ønsker dere en strålende dag, alle sammen!
Og takk takk ennå engang, for de fanatstisk koselige og flotte kommentarene hos meg! Jeg føler jeg vinner vær gang det kommer inn en positiv tulbakemeld.:)
En go'klem,Ellen


Noen fine ord å ta med seg på veien, av Tim Holtz!:)
Stamp something-birthday recipe
Crafts and me-distress

lørdag 29. mai 2010

Bare et kort:)

Jeg hadde noen resteark jeg kjøpte på Panduro,
for leeenge siden, og litt av hvert annet som lå blandt restene:) Motivet har jeg funnet på nettet! Brukt den nye sommerfugl punchen min IGJEN!:)). Love it.

Perlenebåndet rundt kortet er lekkert, men..sukk..får ikke tak i mer! Rosene gjør såpass masse utav seg, at det holder med 2, men fargen passet perfekt til de nydelige arkene. De skulle jeg gjerne hatt flere av forresten:) så gikk det utover førstehjelps skrinet igjen, og en tupfer måtte bøte til fordel for kortet:)).
Innin kortet har jeg brukt samme ark, hjertepunchen fra M.S, en bitteliten sommerfugl, stempel fra stempelglede, og skrivefeltet stanset ut med Spellbinders:). Til å være restekort, ble jeg ganske fornøyd:)
Kjekt å ha noen kort til en eller annen anledning liggene klar:).

Ha en fantastisk dag alle sammen!
Klem,Ellen


fredag 28. mai 2010

Bryllupskort.

Og et nytt kort til ble det igår!:) Laget et kort til noen som skal gifte seg i juni. Vet ikke om det blir dette, eller om jeg prøver meg på et annet:). Ikke heelt fornøyd.
Måtte bare lage noe ut av de nye papirene fra ILTS (I love to scrap). Papir i hjertet er eneste butikk i Norge som selger dem, tror jeg. For det var jeg som tipset dem om at de søkte etter noen i Norden. De vakre og nydelige arkene kommer fra Polen, og der er de helt utrolig flinke med scrapping!:) Blonden fra lokal sybutikk (liiitt dyr da, men;D), stempel fra Stempelglede's bryllupsplate, noteark fra en gammel notebok jeg har fått!:)


Motivet er fra Sagen design, nøkkelen fra Tim.Holtz, blomster fra WOC og Prima. Har ellers brukt bladutstanseren min, spellbinders og den kjærkomne sommerfugl punchen fra Marta S. Jeg bare elsker sommerfugler:)).

Kortet inni. Stempler fra samme bryllupsplate, metallpynten fra Kuttut med en liten rose i!:)
Jeg er utrolig fornøyd med disse arkene. både mønster og kvalitet.:) De er i samme kvalitet som Maja's virker det som.
Da ønsker jeg dere en solrik og koselig dag videre. Nå skal jeg kaste meg over neste kort:)).
Og jeg ble såå glad, for jeg får masse trykk i posten snart, og spesiellt det bryllupsmotivet fra LOTV:)). Tusen tusen takk Anne! Tim.H dies er på vei til deg snart:)
Klem,Ellen
Fun to stamp-theme-metal-accessorieses
Stamtacular Sunday-Pearls and swirls

torsdag 27. mai 2010

Bursdagkort på bestilling.

Da ble det et nytt kort i full fart:) Fikk bestilling på et jubilantkort, fra en datter til en mamma!:) Hun ville gjerne bruke et bilde hun hadde som motiv, men jeg synes det var synd å ødelegge orginalen, så jeg kopierte, laget det i sepia og printet det ut:).
SÅ..Er det noen av dere som har stempelet av det søte brudeparet fra LOTV, som jeg få kjøpe noen trykk av? Jeg har bestilt det, men tror ikke jeg rekker å få det..før jeg skal levere et bryllupskort! Og jeg har så lyst til å bruke det. Forelsket meg helt idet:))
Visst er det et herlig motiv!:)

Det ble et staffelikort..igjen! De gjør litt ut av seg synes jeg. Skrivefeltet er åpent, og jeg har kun satt et lite gratulasjons-stempel fra inkido på. Festet det med 3d puter og et lite hjerte i midten:)

Motivet er skåret ut med Spellbinders, oval og skallop. Festet begge på 3d puter.
Blomstene er fra Proma og WOC, mønsterarket fra Webster, metallpynt fra Kuttut, perler fra Kort og Godt, og alt er sprayet med Glimmermist Pearl tilslutt!:)
De ville ha mest mulig til å skrive sin egen personlige hilsen på, og bare et lite gratulasjonstempel..og det har de fått:)).
MEN..ser noen at jeg har klart å få til en myk ramme rundt bildene??:)). TUSEN takk til Kristine, som har lagt ut den flotte tutorialen!
 Klarte ikke grungerammen ennå, men synes vel at det er vel så fint med bare denne myke:)

Tusen hjertelig takk, til alle dere skjønne bloggmennesker, for alle de kjempekoselige og varmende kommentarene dere legger igjen hos meg! Setter så pris på det, og prøver å få lagt igjen spor etter meg selv der jeg ferdes:).
Ha en god og fredelig ettermiddag/kveld:).
Klem,ellen

Sketchy Colors- Earth Color
A Spoon Full of Sugar- Challenge 105# Celebration

onsdag 26. mai 2010

En gråpose!:)

Idag har jeg bare kost meg og slappet av i solen.  Det var en utmerket anledning til å prøve meg på en pose:) trenger ikke ha med så masse verktøy ut, når det meste er kuttet ferdig:). Jeg kommer til lage mange posekort etterhvert. Fikk sååå masse nydelige stempel,  div pynt, bånd og poser da jeg vant Candy'en hos herlige Hege-Annie!:) Lucky me!:)

 
Se hvor flott solen skinner på sommerfuglene!!:)
Dett ble en lys og delikat pose synes jeg, og den skal fylles med noe godis på lørdag, til vertinnen:)). Brukt de nydelige arkene til Inkido, Spellbinders ramme, M.S smmerfugl punch, blomster fra Prima (tror jeg), metallpynt fra Kuttut ( for en koselig og flott service hun yter!!..)og rosebladpunchen!:)

 
Stempelet er takknemmelig å bruke og er fra Papir i Hjertet's egen kolleksjon
Ooops, jeg glemte jo punchen jeg liker best av alle, kanskje fordi det var min aller aller første;)), edgepunchen fra M.S:)

Såå, om ikke dere blir nok lei av mine blideraid, så presser jeg inn en collage også:)))).
Ha en fortreffelig og nydelig maikveld alle sammen!  Nå er det ut å nyte siste solstrålene for idag.
Klem, Ellen

Kort

Her ble det et kort til igår, men med ferdig motiv denne gangen!:). Må gå noen runder til med meg selv og prøve å bli mer kjent med Promaker:))

Motivet er funnet på nett. De nydelige arkene er fra I Love to Scrap, satt på krem Bazill.  Blomster fra WOC, sommerfuglpunch og bordpunch  (det er min nye gave til meg selv;D)fra M.S. Oops..kjøpte forresten en ny bladutstanser samtidig:)).

Metallpynten med "Thoughts" på fra Tim H., passet så fint til motivet. Og alle blomstene + noe av motivet har fått Glimmermist Pearl på seg, men vanskelig å se.

Innsiden med de samme arkene, stempel fra Papir i Hjertet (nydelig), skrivefelt stanset med Spellbiders. Og igjen..den flotte nye punchen min:)). Jeg har ikke satt noe spesiellt stempel på disse kortene, for jeg er litt usikker ennå på hva og hvem de går til!:)
Da skinner solen atter engang her, og det håper jeg dere alle får, der dere er:). Nyt dagen, den kommer aldri igjen!:)
Klem,Ellen

Kort o mania-Sitat/dikt/ordtak
Papertake weekly Challenge-Say it with flowers
Stamp something- 2of something (2 sommerfugler)

tirsdag 25. mai 2010

Og et fargelagt motiv til!:)

Her kommer mitt andre fargelagte motiv. Kortene er ganske like, bare andre farger! Må nok se å få bestillt meg noen forskjellige motiver. Dette laget jeg til utfordringen hos Sketchy Colors utfordring, som vil ha Jordfarger denne uken, og Scrappekammeret-Vintage Har pøvd så godt jeg kunne å fargelegge i disse fargene:).
Fargelagt med Promaker.

Et nærbilde av motivet (ser bedre ut på avstand da;DD). Arkene er fra Tim H igjen, blomster fra Prima og WOC. Sommerfugl punchen fra Marta S og perlene fra sybutikken. Motivet er stanset ut med spellbinders, og festet med 3d puter på kortet. De små metallblomstene under de hvite er fra Kuttut. Gassbindet er fra en tupfer til å rense sår med!:)). Man tar hva man haver..ikke sant:)


Innsiden er feltene stanset med Spellbinders, krem Bazill på brun. Det koselige stempelet er fra Papir i Hjertet's egen stempelkolleksjon.  Bildene mine blir mer og mer utydelige, så jeg tror det snart må kjøpes inn et nytt kamera!:)
Og jeg kan overhodet ikke klare å få til sånn flott ramme som dere har rundt bildene deres..støøønn, for jeg har virkelig prøvd!
Så ønsker jeg dere alle koselige mennesker rundt om i denne bloggverden, en kjempekoselig og produktiv dag videre!:)
Klem,Ellen

mandag 24. mai 2010

Mitt første fargelagte kort!:)

Her har dagene hatt for få timer i det siste. Men fikk satt meg ned og fargelagt et par motiver, for første gang:). Det ække lett, synes jeg, men øvelse gjør jo som kjent mester.!
Motivet er fra Stampavie.,og fargelagt med Promaker. Arkene er fra Tim Holtz, blomster fra WOC og Prima, metallpynt fra Kuttut og TH. Perlene er kjøpt i sybutikken. Kortet har fått litt glitter rundt kantene.

Et lite nærbilde. Jeg ble sånn rimelig fornøyd, siden jeg aldri har fargelagt slikt før:). Motivet er helskjønt!:)


Innsiden (klare ikke å lage kort uten innsider;D), med stempel fra Tim H. skrivefelt skåret med Spellbinders, og satt på 3d puter.
Jaja, det var et kort fra meg og nå er jeg litt i siget igjen, så det dukker nok opp noen flere:)
Ha en forts. nydelig pinse alle sammen, og hjertelig takk for alle koselige kommentarer!

Prøver meg på Kort o mania Sitat/Dikt/Ordtak
                                                  Papertake Weekly Challenge - Say it with flowers
                         stamp something. 2 of something. (2 runde felt inni)
                                Pixi Dust studio#challenge 22 cut it out
              Your next stamp-Cut it out
                   Klem,Ellen


søndag 16. mai 2010

Barnevogn til nyfødt


Skulle lage et kort til nyfødt, og fant denne lekre malen fra Maya. Litt annerledes kort:) Beklager dårlig bilder, men har vært overalt inne og ute idag..men bare regn og overskyet.
Fikk brukt opp noen enkle ark jeg hadde igjen, og litt rester:) Har brukt krem kartong, og mønsterark fra TDC. Svertet kantene med Vintage Photo.

Fra siden.


Vognen er klar med både dyne og pute;). Foret den inni med samme mønsterpapir, og blonde med M.S punch. Det lille hjertet er fra Kuttut (synes ikke så godt), stengene til håndtaket fra Spellbinders, og selve håndtaket er en pinne jeg hadde, som har fått et strøk hvit cracle paint!:)


Laget et lite kort ved siden av til personlig hilsen. Brukt sommerfuglpunch fra M.S, stempel fra Kreativ Hobby og blomster fra W.O.C. Blomstene har fått litt blå glimmermist på seg:)

Disse var utrolig artige å lage, så jeg kaster meg nok over flere av dem:) Vil igjen få lov å takke for veldig koselige tilbakemeldinger. Det varmer og inspirerer virkelig!
Så ønsker jeg dere alle en knakande flott og høylytt 17 mai, med masse barnelatter,!:) HURRA!
Klem,Ellen:)

Sukkersøtt:  3de effekt
Stamp something:  Celebrate something                      

mandag 10. mai 2010

Takk!

Dette kortet har jeg bare lyst til å gi bort, og det til  jentene hos fastlegen min. De er alltid så hyggelig og hjelpsomme og fortjener absolutt  ros på en eller annen måte! Begynte uten mål og mening, måtte bare være en koselig farge:)
Mønsterark fra Websters, (de er bare nyyydelige), fugl og bur fra T.H dies. Takk-stemeplet har jeg maskert  et rundt stempel fra Kreativ hobby.:) . Sommerfugl punch fra M.S. Roser fra Prima



Prøvde å lage en slags bolmsterkrans..men. Har sett en slags kjempe fin mal et sted, men kan ikke finne den igjen!  Buret er første malt med hvit dabber, så cracle paint clear, og tilslutt embosset med litt av hvert. Hadde lyst til at det bare skulle være shabby..ikke helt rustent:) Tar med dette kortet til Let's get  shabby challenge #11.



Også ble det jaggu meg et staffelikort IGJEN!!:)) Har også fått brukt Magi stempelet endel, men det er jeg bare fornøyd med:)
Nå skinner solen og det er 24gr på terassen min!:) Så da blir det en relax der, nyte alle de 450 blomsterløkene jeg satte ned i høst (står i full flor nå), i min bittellille hafeflekk på ca 70m2:). DET er balsam for sjelen det!!
Tusen hjertelig takk igjen for alle de fantastiske koselige kommenatrene dere legger igjen hos meg! De blir lagret i hjertet mitt, alle som en. Prøver å være flink og oppmerksom selv, for jeg vet hvor masse det gir.:)

Ønsker dere alle som er innom en fabelaktig dag!
Klem,Ellen:)

søndag 9. mai 2010

Konfirmasjonskort!

Her kommer mitt absolutt SISTE konfirmajonskort, for iår! Nå bare gleder jeg meg til sommerens gladfarger og blomsterflora:)
Denne ideen med cd plate som pynt, har jeg sett et eller annet sted, men kan ikke finne den igjen. Passet bra til gutt da (jeg har nesten bare fått gutte kort forespørsler:D).
Sender dette kortet til Nordsalten, utfordring#6.:)

Brukte krem og brun bazill, svertet med vintage photo. Mønsterark fra GCD, og et note mønsterark som det ikke står produsent på.
Stjernen er embosset litt med sølv. Charms og lenke fra TH, sølvblader fra Inkido og metallblomsten fra Kort og Godt. Stemplene er fra Stempelglede og Kort og Godt.
 Jeg hadde ikke noe "nytt" stempel til å bruke inni, så jeg fant noe på nettet og skrev det ut på bazill:)


Det ble et staffelikort..denne gang også. Men, jeg synes de er ganske dekorative og greie å lage. Bak fronten har jeg laget en lomme, som det er plass til penger og evt. personlig hilsen.

Såå, om dere har lyst og tid, så anbefaler jeg dere til å ta en kikk i min niese's blogg, Fryd+Design. Hun er helt utrolig flink med det meste og så kreativ. Nå har hun publisert sitt første nettmagasin! Det kan lastes ned på bloggen hennes, og der finner dere MASSE oppskrifter og ideer på bla. mat, håndarbeid, interiør,..osv. Se bare hva hun klarer å ut av gamle laken fra 70-årene, eller hva det skulle være!!:)) ANBEFALES:)
Og jeg må selvfølgelig reklamere for denne fantastiske kreative jenta, en av de 10 beste bloggerene i landet, som har fått sin egen maling fra Jotun!

Er det rart jeg er en superSTOLT tante?:)))
Ønsker dere alle en fantastisk søndagskveld videre!:)
Take care.
Klem,Ellen:)

lørdag 8. mai 2010

Konfirmasjkonskort til gutt..IGJEN!:)

Ser ikke ut til at det blir noen søte, nusselige jentekort på meg enda!:) Fikk en bestilling på et kort, til en gutt som faktisk liker at ting er litt pyntet, og det passet meg nå;). For samtidig skal jeg lage et konfirm.kort til..og det til en gutt som IKKE vil ha noe stæsh, blomster eller jentegreier!!:))
Utifra hvordan jeg kjenner gutten, og hvordan han har rommet sitt så ble det litt blomster, og litt metallpynt.
Arkene er fra Ladybug,og motivet fra et utklippsark.

Fant dette verset på et ark..hmm, fra Papirgleder tror jeg. Passett så fint til dette motivet:)

Så innsiden. Enkel og greit. Brukt "Magi-stempelet"..igjen:) Det andre stempelet kommer fra en plate fra North Stamps.
Ha en kreativ og koselig helg. Her skal kort nr 2 lages NÅ!:)

klem,Ellen

torsdag 6. mai 2010

Konfirmasjonskort!

Stram kar i mørk dress og slips! Og i hvertfall stive snipper!:))
Her kommer vel et av de siste konfirmasjonskort, som jeg vet om!:) Og godt er det, for nå har jeg såå lyst til å lage noe sukkersøtt snart:)).
Dennegangen prøvde jeg meg på et dresskort, etter mal fra fantastiske flinke Maya. Aldri vært innom der før...og jaggu meg har jeg gått glipp av masse flott å hvile øynene på!!

Jakken blir lukket og åpnet ved hjelp av magneter.

Klokken ble så som så, for jeg hadde ikke noe av det jeg skulle ha..og det var natta og man tager hva man haver!:))

Jeg gjorde bittelittegranne om på malen, for jeg ønsket å ha mer plass til personlig hilsen og pengelomme. Samtidig som kortet kan stå alene.


Dette stempelverset fra Stempelglede passer utmerket til en konfirmant!

Pengelommen under skrivefeltet:)

Da deler jeg dette kortet med Nordsalten Hobbyklubb, utfordring: Konfirmasjon. 
Og igjen TUSEN hjertelig takk for alle de flotte og koselige kommentarene jeg har fått! Det gir en utrolig glede og god følelse.  Setter virkelig stor pris på hver og en av dem!
Ønsker alle en solrik dag med masse positivt innhold!:)

En skikkelig Go'klem fra meg.



mandag 3. mai 2010

Konfirmasjonskort!

Laget et konfirmasjonskort til ei jente, og da tar jeg det også med på utfordring hos Nordsalten /utfordring-6, og den flotte, nye Vintage utfordringsbloggen, som en gir oss en forsmak før oppstarten!:).
Jeg har brukt krem og brun Bazill, og 2 av de vakre arkene fra Inkido. Tagen bak er stemplet med fjæriler fra Inkido, emsosset i vintage photo og gull.
Bildet som er utfordring hos Vintage, er jo bare såå skjønt:)

Stempelet kommer fra Kreativ Hobby.  (de har forresten opptil 70% på runde stempler nå..litt reklame for butikken;D)
 Hadde en camédame, som jeg limte på en liten søt ramme. Rufset og svertet kantene med Vintage photo. Blonde fra sybutikken. Laget et lite horn fyllt med blomster og perler.

En liten pengelomme inni, samt et skrivefelt for personlig hilsen!
 Lyskronen er aner jeg ikke hvor kommer ifra. Den er på en plate..men;).
Ser at jeg ikke hadde hatt vondt av lært meg litt mer om fotografering, lysforhold osv..!:)). Ønsker dere alle en flott og positiv dag! Klem, Ellen