onsdag 30. juni 2010

Bare måtte!!:))


Jeg måtte jo også prøve meg på å lage et kort med blomsterhjerte, etter å ha sett Hanne's kreasjon:). Det ble ganske enkelt inni, for jeg synes det ble nok med alle blomstene og blondene på utsiden!:). Mønsterarket er fra Websters page, og stemplet fra Stempelglede's bryllupsplate.
Hjørnene er fra Kort og Godt:)


Alle blomstene har fått Stickles og blonden er fra sybutikken "min":).
Ønsker alle en solrik og flott sommerdag imorgen..(Gisle har satt den gule kula på de fleste steder på kartet i morgen...heldigvis;D).
Og jeg er såå glad for alle de kjempe koselige og snille kommentarene dere legger igjen hos meg!!
Klem,Ellen:)

tirsdag 29. juni 2010

Bryllupskort..igjen!!:)

Da ble det et bryllupskort igjen!:) Prøvd å fargelegge et herlig motiv fra LOTV, som jeg har fått av snille
Anne:). Ser at jeg må ..øve..øve for å få det litt mer "ordentlig", men det er veldig gøy, og jeg synes det blir fint med slike motiv som en forandring:). Har brukt Promakers på dette.


Visst er de herlige disse to, på vei til presten!:)) Mønsterarkene er fra Maja, blomster og blonde fra WOC, sommerfugl punch fra M.S og perlene fra Kort og Godt. Har svertet og raspet alle kanter . Blomstene og sommerfuglene har fått noe Star dust på:). Hengt på et søtt charms, med 2 sveisede hjerter:)


Har bygd kortet opp med 3d puter på ovalene, både utenpå og inni:)


Herlige stempel fra Stempelglede, og disse arkene fra Maja passet veldig fint til denne anledningen..(passer egentlig alltid de da..men;D)

Såå kommer baksiden:). Stemplet direkte på mønsterarket og pyntet med samme blomster, fra WOC, som på forsiden!
Da var det bare å ønske dere alle sol og varme, og masse hygge med deres kjære! Jeg skal hive meg i rullestolen:)), og bli med på en Harrytur, og da blir det vel tid til en tur innom Panduro!:). får se om jeg ikke får kjøpt med meg noen lekre og søte ark derifra..jeg har jo nesten ingenting fra før..hehe.
Ta vare på hverandre!
Klem,ellen
stamp something-vintage with flowers

mandag 28. juni 2010

Lykke til!


Da har jeg fått satt meg ned og kost meg litt med papir og stempel igjen!:) Det ble et bryllupskort som er  bestilt, men ikke før i august. Kjekt å ha noe ferdig før siste liten da:) Mønsterarkene er fra Shabby Chic, satt på dueblå og hvit kartong, som er svertet med Walnut Stain. Nydelige ark som er like lekre på frem -og bakside:)

Festet motivet på flere lag, stanset ut med Spellbinders oval. Blomstene fra,
Prima og WOC, har fått sin dose med Sticles (star dust). Den søte nøkkelen med Love på kommer ifra 'Kikkut:)


Ser litt mer hvordan kortet er bygd opp.


Innsiden har samme papirfelt som foran, og stempel ifra 'Bryllupsplaten til Stempelglede. De ligner på små sukkertopper de skjønne små Asters'ene:)


Samme bak som på de andre sidene.Har delt dem med et perlebånd diagonalt..MEN sløve meg... jeg MÅ få meg et personlig stempel snart!!:)).
Ellers er gangen min noe mer normal for tiden, og imorgen får jeg en rullestol..(hjelp, hørtes mer alvorlig ut enn i virkeligheten!!)), slik at jeg kan bevege meg litt mer ute i det fine været!:))
Ha en kjeeempeflott helg alle sammen, og tusen hjertelig takk for alle de koselige kommentarene!!:) Setter stor pris på alle sammen!

lørdag 26. juni 2010

Endelig!!:)


Etter noen dager på sykehuset og behandling av ryggen, har jeg endelig fått satt meg ned og laget et kort! Det var godt for sjelen kjenner jeg:)). Laget et bursdagskort til ei jente:) Måtte ha noe søtt denne gangen:)).
Jeg har som sagt øvd meg litt på fargelegging, og synes ennå IKKE det er så lett!:)). Men den som gir seg har tapt sies det, og jeg liker ikke å tape...så da..:))


Blomstene har fått sin dose glimmermist, og masse Sticles (og jeg som ikke er så glad i glitter da;DD), papirer fra Panduro, Stempel fra Inkido og blomster fra WOC. Satt et gammelt noteark og blondeserviett under stempelomotivet. Liker veldig godt disse mønsterarkene!:)

Det blir ikke så mye kommentarer fra meg nå, men er rundt i bloggen å nyter alt det lekre dere lager!! Får ta det igjen siden, når det er litt mer behagelig å sitte:).
Ha en knallflott sommerdag..og take care!:)
Klem,Ellen

søndag 20. juni 2010

Er ikke sommerlat..men!:)

Når jeg ser alt det nydelige, lekre, dekorative og flotte kreasjoner dere lager, så kjenner jeg lysten på å jobbe med tingene mine kommer i form abstinens symptomer!:)). Men etter å ha ,..(som om ikke det var nok), fått en lungebetennelse etter Rhodos turen, så klarte jeg å hoste på meg en jæv..vond ryggprolaps!:(
Den har sittet tofast i snart en uke, og gjør seg ennå mer til kjenne da jeg får noen hostekuler!:)

Jeg bruker litt av tiden til å øve meg på fargelegging, når jeg klarer å sitte. Men..stønn og stønn, det er ikke lett å få pent, mht. skyggelegging og fargevalg! Spesiellt håret, og huden sliter jeg med, så alle gode tips og råd mottas med TUSEN TAKK!!:))

                                                                 Er hun ikke vakker!!:)

Gir dere en rose hver, som er fra hagen min og dufter som et helt rosegartneri:)) Ønsker samtidig alle sammen en herlig og solfylt helg/uke, så kommer jeg sterker tilbake..snaaaart forhåpentligvis:) Og ta godt vare på helsa og hverandre;)
Klem,Ellen:)

tirsdag 15. juni 2010

Posekort.til go'jenta:)

Her går det ikke veldig unna  med kort om dagen gitt!:) Solen trekker mer, men har laget et posekort til barnebarnet mitt, som jeg la noen bensinpenger i, for hun har akkurat klart mopedlappen!!:) Akkurat som en gammeldags lønningspose:)).
Fikk så mange poser med i den flotte candy'en jeg vant hos Hege-Annie, og dette er mitt første. Fikk brukt opp masse rester, og bre klæsjet på her og der:))).

Har brukt noe fra de fleste produsenter, tror jeg!:) Stemplet, klippet, revet,  og svertet:)

Stempelene er fra Kreativ Hobby, Papir i Hjertet, Stempelglede.


Brukt bokside, noteark, mønsterarket husker jeg ikke:)
I kveld skal jeg sette meg ned med en varm toddy (fikk meg en lungebet i ferien:(), og prøve å komme igang igjen:).
Her skinner solen, og håper dere alle får besøk og glede av den!:)

Dette kortet tar jeg med til Vintage udfordring: Merkedag. (mitt barnebarn fikk sitt mopedsertifikat)
Klem,Ellen



søndag 13. juni 2010

Borte bra, men hjemme best..eller?:))

Da var en herlig, solrik og kulinarisk ferie over på Rhodos! Her har det vært lite tanker rundt kortlaging, men hadde med meg noen motiver som jeg har øvd...og øvd meg på mht. fargelegging! Puuuh, ser såå mye lettere ut enn det er synes jeg:))
Etter noen måneder med hendene i masse papir, lim og div stæsh, så var det en nytelse å komme seg til en sånn luksus som manikyr er!! Får nå se hvor lenge Adam var i *Paradis, (fikk tom. fransk manikyr på tærne..med strass stener;DD). Nå merker jeg at savnet etter papir, blomster, bling og glitter kommer sigene på, så da er det vel bare å sette seg til. :) Men først skal jeg nyte alt det flotte og kreative dere har laget..og ta meg GOD tid!:)

Ooops, glemte nesten den flotte meldingen som ventet på meg..Jeg var valgt til ukens Features Artist hos Doodle Palace!! Det hjalp veldig på inspirasjonen gitt, og jeg er ydmyk og takknemmelig!:)).
Ønsker dere alle en nydelig og kreativ  kveld videre!
Klem,Ellen

fredag 4. juni 2010

Byllupskort igjen!

Da var kort nr 2 ferdig av denne bryllupskort bestillingen!:) De som bestilte hadde sett igjennom kortene i bloggen fra før, og hadde en formening om hva som skulle være med, og hvordan farger de ønsket. Det er jo veldig kjekt og gjør tankeprosessen litt enklere:)). Har faktisk endel prestasjonsangst, og den blir ikke bedre etterhvert som jeg produserer..hmmm!:)

De ønsket en vintagestil bla., og håper de blir fornøyd:)

Visst er de søte disse to!:) Festet et perlebånd over blonden. synes det er fint å blande det slitte og elegante:)


Motivet er fra et utklippsark, papirene har jeg kjøpt på Kreativ Hobby..sammen med masse annet fint:), blonden fra sybutikken, blomster fra litt her og litt der:), og nøkkelen (med LOVE på) og metallhjørnet er fra Kuttut.  blomstene har fått Glimmermist.Pearl på seg, og ganske så mye Stickles-Star Dust (min nye favoritt;D)


Alle stempelfelter er feste i 2 lag med 3d puter i mellom hver. Stemplene er fra Stempelglede.


Har visst fått meg en favorittblonde også jeg:)). Den passer liksom til alt.
Da er det bare 1 igjen av denne bestillingen, sååå er det klart for take off og grekenland på søndag:)
Ha en kjempekoselig dag!
Klem,Ellen

torsdag 3. juni 2010

Bryllupskort!

Pluteselig kom det bestilling på 3 kort, som skulle være til samme bryllup:). Og da var det bare å komme seg inn fra hagen..og rett til hobbybenken:).
Også sååå varmt..puuh.:)).
Er ikke disse to søte da:? Forelsket meg helt i dem jeg!:))

Et kort er ferdig nå og de andre 2 på god vei, men rakk desverre ikke å fargelegge de nye og kjempelekre motivene jeg fikk av Anne! De er fra LOTV, og er bare såå herlige:). Har brukt ark fra Ladybug i syrinfarge. Motivet er fra nettet, borden med M.S punch og ramme stanset ut med Spellbinders.


Synes ikke noe særlig godt, men blomstene har fått en god dose Stickles-Star dust og maaasse Glimmermist-Pearl! Det som stikker opp i front av bilde er symboler på Tro, håp og Kjærlighet, anker, hjerte og kors fra Kuttut!


Det ble et staffelikort ja:)). Brukt stempler fra Stempelglede's bryllupsplate. De to hjertene måtte bare bli der, fordi jeg klarte å¨stemple FEIL, da kortet var ca ferdig.! Jaja, sånt kan skje med orginaler:))
Skrivefeltet glemte jeg rett og slett å ta bilde av, for jeg slet så med lyset idag. ble bare blått. Men feltet og et stempelfelt med ordene "Lykker er å elske og bli elsket", står bak på brettefeltet!.
Ønsker dere alle en strålende og koselig junikveld! Og jeg blir utrolig glad og lykkelig over alle de flotte og hyggelige tilbakemeldingene!!
Take care.
Klem,Ellen

The ABC challenge-Vv for Vintage

onsdag 2. juni 2010

Nyfødtkort!:)

Enkle og "rene" kort til et tvillingpar som så verdens lys for litt siden. Her går dagene i turbofart, og det har blitt lite tid til hobby! Kjenner abstinensen siger innover meg:)).
Disse kom som bestilling. Det ble som sagt ganske rene kort, uten for mye tøft på, siden det skulle være til det mest rene og pene av alt..spebarn!:)

Her kjem guttekortet, ingen tvil om det vel:)!
Er så koselig dette stempelet fra Kort og Godt, synes jeg:) Arkene er såå nydelige til spesielt barn, med de sarte fargene. De kommer fra Melissa F., som er min favoritt når det gjelder lyse og pene farger!:)

Blomstene har fått en dose med Sticles-Star Dust og skinner så flott! Blomstene er fra WOC.


Innsiden med døren litt på gløtt.....


....og på vid gap!:) Feltene er stanset ut med Spellbinders og festet på 3d puter i 2 lag Det herlige stemplet er fra Kreativ Hobby!:)

Også jentekortet.(det burde kanskje kommet først, men..;D). Oppsettet er ganske likt på kortene, bare litt forskjellig punch og farger. Så har jenta fått litt strass swirl da:))
Nydelige ark fra Inkido og blandet med de prikkete som jeg kjøpte på Panduro (de passet bedre sammen i fargene).

Samme oppsettet inni og bak.
Jeg har desverre ikke tid til å kommentere så mye for tiden, og håper dere ikke tror at det kommer av giddeslaushet eller mangel på interesse!:). Jeg er innom å beundrer alt det lekre som blir laget da, men tiden strekker ikke til om dagen!
Nå reiser jeg til Rhodos på søndag...jiippi, og kommer hjem etter 1 uke. Det skal bli godt for en revmatisk kropp:).
Ønsker alle en fantastisk og kreativ ettermiddag/kveld!:)
Klem,Ellen