tirsdag 25. mai 2010

Og et fargelagt motiv til!:)

Her kommer mitt andre fargelagte motiv. Kortene er ganske like, bare andre farger! Må nok se å få bestillt meg noen forskjellige motiver. Dette laget jeg til utfordringen hos Sketchy Colors utfordring, som vil ha Jordfarger denne uken, og Scrappekammeret-Vintage Har pøvd så godt jeg kunne å fargelegge i disse fargene:).
Fargelagt med Promaker.

Et nærbilde av motivet (ser bedre ut på avstand da;DD). Arkene er fra Tim H igjen, blomster fra Prima og WOC. Sommerfugl punchen fra Marta S og perlene fra sybutikken. Motivet er stanset ut med spellbinders, og festet med 3d puter på kortet. De små metallblomstene under de hvite er fra Kuttut. Gassbindet er fra en tupfer til å rense sår med!:)). Man tar hva man haver..ikke sant:)


Innsiden er feltene stanset med Spellbinders, krem Bazill på brun. Det koselige stempelet er fra Papir i Hjertet's egen stempelkolleksjon.  Bildene mine blir mer og mer utydelige, så jeg tror det snart må kjøpes inn et nytt kamera!:)
Og jeg kan overhodet ikke klare å få til sånn flott ramme som dere har rundt bildene deres..støøønn, for jeg har virkelig prøvd!
Så ønsker jeg dere alle koselige mennesker rundt om i denne bloggverden, en kjempekoselig og produktiv dag videre!:)
Klem,Ellen

8 kommentarer:

trine sa...

Lekkert:)

Therese sa...

Så mye lekkert du har laget siden sist jeg var innom. Fargelegginga di er jo superflott. Hæ, er du nybegynner? Det skjønner jeg ikke noe av;)Nydelig med perlene på dette kortet. :)

Pink lady sa...

Lekkert kort igjen Ellen! Nydelig fargelagt SK motiv og layout! Gjennomført og flott på alle sidene:-)

Jeg har revolution maskinen...for å få den ekstra rammen på spellbinders diesene må du ha en embossing matte som du legger sammen med den tynneste original plata. Først trykker du ut diesen på vanlig måte...så en gang til med de to platene sammen. Lykke til:-)

Ha en fin tirsdag! Klem Laila.

Anne Kristine sa...

Så lekkert kort og så stilig med perlene!
Takk for at du deltar.
klem Anne

Kim Piggott sa...

Wow!
This is so very stunning!
Beautiful work!
hugs
kim x

Pia sa...

det er bare såååå flot og gennemført, lækre detaljer.
knus Pia

Yvonne sa...

Herlig! Dette ble jo utrolig flott da. Nydelig med den perlerammen, og veldig stilige innsider og. Digger de arkene til TH, jeg må ha meg en blokk til, er livredd for å gå tom!
Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
Klem, Yvonne

Jannecke sa...

Fabelaktig fantastisk ♥