mandag 10. mai 2010

Takk!

Dette kortet har jeg bare lyst til å gi bort, og det til  jentene hos fastlegen min. De er alltid så hyggelig og hjelpsomme og fortjener absolutt  ros på en eller annen måte! Begynte uten mål og mening, måtte bare være en koselig farge:)
Mønsterark fra Websters, (de er bare nyyydelige), fugl og bur fra T.H dies. Takk-stemeplet har jeg maskert  et rundt stempel fra Kreativ hobby.:) . Sommerfugl punch fra M.S. Roser fra Prima



Prøvde å lage en slags bolmsterkrans..men. Har sett en slags kjempe fin mal et sted, men kan ikke finne den igjen!  Buret er første malt med hvit dabber, så cracle paint clear, og tilslutt embosset med litt av hvert. Hadde lyst til at det bare skulle være shabby..ikke helt rustent:) Tar med dette kortet til Let's get  shabby challenge #11.



Også ble det jaggu meg et staffelikort IGJEN!!:)) Har også fått brukt Magi stempelet endel, men det er jeg bare fornøyd med:)
Nå skinner solen og det er 24gr på terassen min!:) Så da blir det en relax der, nyte alle de 450 blomsterløkene jeg satte ned i høst (står i full flor nå), i min bittellille hafeflekk på ca 70m2:). DET er balsam for sjelen det!!
Tusen hjertelig takk igjen for alle de fantastiske koselige kommenatrene dere legger igjen hos meg! De blir lagret i hjertet mitt, alle som en. Prøver å være flink og oppmerksom selv, for jeg vet hvor masse det gir.:)

Ønsker dere alle som er innom en fabelaktig dag!
Klem,Ellen:)

17 kommentarer:

Wenche sa...

Åh så heldige de damene på kontoret er...kortet er helt nydelig!! Lekkert pyntet. Og jeg er så enig med deg at arkene fra websters er nydelige. Panduro hadde tilbud på mønsterark nå så jeg rasket med meg en hel del websters ark på lørdag. Synes baksidene er så fine, hehe.
Nyt solen!!

Klemmer fra Wenche :0)

Mette sa...

Nydelig kort og fugleburet er bare så flott!! Dette er mitt absolutte favoritt ark..det er bare så nydelig!
Høres ut det er skikkelig vår, nesten sommer hos dere.Her på indre østlandet har det snødd i dag...det er nå er det hele 3 gr...skikkelig nitrist!!
Nyt solen og blomstene dine:-)
Klem Mette

Anne Bente sa...

nejjjjj hvor er den flot, og det fuglebúr der er da utrolig flot.

Pia sa...

super nydeligt kort med sååå mange lækre detaljer, er vild med fugleburet og det skønne papir.
knus Pia

Mim... sa...

Så snyggt du komponerat detta kortet. Gillar fågelburen får nog skaffa mig en sådan.

Marte sa...

For et fabelaktig kort! Jeg bestiller herved tilsvarende som veggbilde til soverommet mitt ;) Kortene dine i det siste har satt meg på tanken om disse TH diesene, men hva slags maskin trenger jeg for de da? De er bare så lekre!!
Klem fra Marte

mettepip sa...

Dette var nok et utrolig nydelig kort fra deg Ellen! Du lager jo så mye lekkert! Det fugleburet og fuglen var så flott, og likte veldig godt måten du har eldet det på! Bruker du disse diesene i Cuttlebug. Mye arbeide bak dette. Lekre blomster også.
Takk for hyggelige kommentarer hos meg!
Ha en flott uke!
klem fra
Mette

Anonym sa...

Lekkert!!

annes paperfun sa...

Ååå så nyyydelig kort!!!
Og det fugleburet er bare SÅ lekkert!
Lekker blomsterpynt og nydelig mønsterark.
Ha en flott dag.
Klem Anne

Pinklady 68 sa...

Utrolig nyyyydelig kort, Ellen! Lekre mønster ark og blomster oppsats:-)
Så mye fint du har laget siden jeg var innom bloggen din sist! Kreativ og flink du!

Ha en fin onsdag! KLem Laila.

Gøril`s Kreativiteter - håndlaget med kjærlighet sa...

Herlig!

Elly sa...

Hi Ellen,
Thanks for becoming a follower. You make beautiful things, I'll become your follower to, so I can keep up with your beautiful creations,
hugs, Elly

Guro sa...

Takk for koselig hilsen inne hos meg, setter stor pris på det :-) Dette kortet var utrolig nydelig, jammen er du flink. Tenker legen din ble glad for dette!Nydeligfuglebur, og fugl, rett og slett et herlig kort.
Nå skal jeg ta en titt inne hos deg, en herlig hobby dette!
Klem Guro

Gry-Beate sa...

Så nydelig kort, rene kunstverket!!

;0)Gry-Beate

Mona Pendleton sa...

Wow Ellen! This card is gorgeous! I love all the detail & Vintage look! Thanks so much for your kind words on my blog :)

Miss StampAlot sa...

Heisann og tusen takk for kommentar inne hos meg =)

Nydelig kort du har laget her, også så mange spennende detaljer på dette kortet..

heldig er damen som får dette..

ha en fortsatt fin helg =)

klem fra Marielle

Ineke Original sa...

I love this card to.