søndag 21. november 2010

Ready for a new color challenge #48, 1Julekort og 1 Toffe eske,DT Sketchy Colors


Ukene bare flyr avsted, og det er nok en søndag nærmere jul!:) Det vil også si at Sketchy Colors er klare til å utfordre dere på ny, og denne gang ønsker vi å se prosjekter i fargene RØDT og HVITT:).


 The weeks just "run away", and it's one more sunday..closer to Christmas!:)
That also meens that Sketchy Colors is ready for a new color-challenge for you, and this time we want to see projects in
RED AND WHITE
Please visit the Challenge Blog to see what my DT fellows made this week, and remember to check if your one of the 2 lucky price winners, or maybe among our Top 4 contenders!:)

Jeg har laget et stående kort, med noen av de vakre julepapirene fra 3ndy (Gudrun). Det er fantastisk lekre ark i nydelige fargekombinasjoner:) Har malt et motiv, fra LOTV, med Distress inkl refilles. Har brukt Stickles (Star Dust) i motivet og på blomstene som er ifra WOC nye produkter. Den lille skjønne charmsen er fra Ebay.

Kortet ble stående denne gang, og det var tilfeldig..for jeg har kjøpt meg symaskin, og da fikk jeg sydd litt feil sånn at det passet best med panelen denne veien:)). Alle kantene er rufset, svertet med Walnut stain, og sydd med symaskin!:=) (prøvd i hvertfall, hihi)
"Strødd" rundt motivet med perler, fra Inkido, som skal forestille noen snøfjon!:)Og her er det en Toffee eske laget fra sammen vakre juleserie, fra 3ndy (hilsen Gudrun), Min første sjokolade eske på denne måten, og de skal det bli flere av!:))
Esken er laget utav 3ndy's julepapir, "Hilsen Gudrun" blomster fra WOC, og stempel, stanset ut med Spellbinders, er fra Kort og Godt. Det skjønne motivet, også fra et av arkene til 3ndy, har fått Stickles Diamond rundt, og det samme har blomstene:)


"Glade Jul" stempel fra Stempelglede, og sjokoladen..Ja den skal jeg kooose meg med i kveld:)). Her er det bare å fylle opp, kamuflere "snopet", og kose seg med å spise:))
Har brukt motiv fra samme Juleserie til 3ndy:)

Ønsker dere alle en strålende søndag videre, og vil igjen takk for at dere følger meg, og legger igjen alle de oppmuntrende og koselige kommentarene!:)
Såå..Take good care, everyone!
Klem, Ellen

7 kommentarer:

Sanna sa...

Så lekkert dette var.
Koselig motiv og herlige farger.
Veldig fint inni også.

oheidia sa...

Så flott kort og hærlig pyntet både inni og utenpå! Skal bli med på denne utfordringen. Rekker det før jeg reiser til New York onsdag!

Takk for at jeg vant den fine blog candyen hos deg! Gleder meg VELDIG til å få den! Klem Heidi

Chris sa...

Such beautiful creations Ellen and I love your colouring and designs! Have a nice Sunday. Chris x

Inger-Helenes hobbyblogg sa...

Flott kort og nydelig pyntet!!!
Ha en fin helg!
Klem Inger-Helene

Hege-Annie Simonsen sa...

Så flott pyntet eske! :) Herlig!!
Håper du får ei god ny uke!

Klemmer, Hege

Pia sa...

wooow så nydeligt kort med søde detaljer og flot pyntet æske
knus Pia

Louise sa...

Hej Ellen :)
Jag har screenat din blogg ett tag nu och vilka otroligt vackra kort och esker och grejer du lagar. Jag kommer definitivt tillbaks :)
Kram!
Tack för att du vill följa mig :)
Kram