onsdag 1. desember 2010

Criss cross stempel- julekort:))

Fikk plutselig så lyst til å bare stemple..stemple..med noen av de nye stemplene mine:))) Ble litt vel, men vet om noen som liker det sånn, så..da får de dette til jul:) Og det er lenge siden jeg har laget et Criss Cross kort, men de er så fine at det blir nok flere:). Og her er det virkelig god skriveplass!


Papir fra Maja, stempler inni kortet er fra Inkido, og Kort og Godt. Blonden er den nydelige dies'en fra Magnolia (love it).
På baksiden av kortet som er inni er det god plass til å skrive en koselig og personlig julehilsen:)
De vakre blomstene er fra WOC. De røde valmuene er såå vakre!:) Snøstjerne punchen er også ny for året (akkurat som ikke ALT jeg har er det;DD), og kommer fraM.S.

Alt dette, foruten blomstene, er kjøpt hos "Gode Minner". De har utrooolig masse lekkert, og jentene har virkelig vært dyktige til å ta inn varer til alle "sjangre":)

Ønsker dere alle en koselig advent's tid, og som ellers i året, er dette en tid for masse varme og omtanke!:)
Klem, Ellen

5 kommentarer:

annes paperfun sa...

Ååå så koselig julekort ...stilig design!
Moro å se bruken av Inkido stemplene :o))
Klem Anne

oheidia sa...

Veldig koselig julekort i varme og gode julefarger! Synes kortet ditt var supert og flott at det er litt skriveplass også!

TUSEN takk for den flotte blog candyen som lå her og ventet på meg. Jeg ble helt stum at alt det fine du har gitt meg og likte ALT sammen! Det lå også en pakke fra Wild Orchid craft her som jeg hadde bestilt (og glemt at jeg hadde bestilt). Så, gårdagen ble litt sånn julaften:=)

Stor klem fra Heidi

Meg sa...

Herlig, vakkert, nydelig, lekkert!! ♥
Du er bare helt råååå!! ;P

Pinklady 68 sa...

Et nydelig criss-cross julekort!!
Lekkert i rødt og hvitt:-)..og alle de fine punchene! Mine også nye av året:-)

Ha en fin uke! Klem Laila.

❤ Kaia sa...

Lekkert kort igjen Ellen. Nydelige papirer og nydelig pyntet. Blondekanten og snøfnuggpunchen var bare lekre..
Skal si dere er produktive dere jenter. Lap top'en min er jo som sagt ikke helt ok, så jeg må ned i kjelleren for å legge inn nye bilder, skal prøve på få lagt inn ett nytt kort i dag, så det blir litt "liv" på min blogg også.
Ha en super dag.
Klem fra Kaia