lørdag 11. september 2010

DT kort. Gode Minner

Da de nye papirene til Inkido kom til Gode Minner, så var jeg så heldig å få kaste meg over dem!:) Laget et fargerikt (til meg å være;D) høst kort!.
Brukt Autumn Friends, i forskjellige varianter/farger.


Har brukt Tim Holtz dies, fuglebur og fugl. Passet så fint til ordene som var på det ene arket:). Her har jeg brukt en rustfarget bazill, og emsosset den med Distress Walnut stain og Vintage Photo .....Klippet ut noen ord av arket, og satte det sammen..siden fuglen skulle reise til varmere strøk, og finne sine andre venner:)).

Alle kanter er også svertet med Vintage Photo. Blomstene er farget med Rusty Hinge fra Distress, og passet såå godt til de andre fargene. Har også farget blonden litt i Rusty Hinge.
Så var det glitter da..litt mye kanskje denne gang..men pytt pytt, det er jo snart jul..og da glitrer det overalt:))
Vingene har jeg feste dobbelt og med 3d pute, som fugleburet.Innsiden er samme laout som de andre..as always:) Brukt Spellbinders, Labels Ten,til å lage felt for koselige ,og evt personlige ord!


Gode Venner stemplet har jeg stemplet også med Distress/ Rusty Hinge:) Stempelet er fra en nydelig plate fra Norsk Stempelblad.


Jøøøøss..har jeg fått lastet opp dette óg da?!:) Jaja..har ikke hjertet til å fjerne det heller:)). Perlene kommer fra Kort og Godt, og finnes i mange nydelige farger, i en mixboks.Og så var det The End da..Jeg har ennå ikke fått rotet meg til å kjøpe et personlig stempel, så da ble det den hjemmelagede varianten , som jeg ser flere har brukt:) Egentlig..såå synes jeg at det er vel så fint! Både fordi det er hjemmelaget, og det er god plass til det man selv ønsker å ha med..og sist men ikke minst, det er BILLLIGERE!!!:) Og det gjør da igenting for min lommebok i hvertfall:))

Det materiell jeg har brukt her, fåes hos Gode Minner, og jentene, Monica og Hege, regner med at nettbutikken er veldig nære oppe å gå!:)

Ja..så er det, for ikke å glemme, den 11 septeber idag! På denne dagen, da denne grufulle og utilgivelige hendelsen skjedde, var jeg i Tyrkia. 
 Idag har jeg tent et lys for alle de som mistet sine kjære, og de som så urettferdig ble frarøvet sine liv! Tenn et lys, og send noen gode/varme tanker, dere óg om dere har lyst . Kan hende det er noen der !oppe! som følger med..på den flotteste orkesterplass!;)

Take good care!

Dette ble et laangt innlegg, både med bilder og ord, men til gjengjeld, så blir det endel mindre i 1 mnd tid snart:)).

En go'klem fra meg, til alle dere flotte mennesker her i bloggens verden!:)


Allsorts-challenge-Autunm colors
PaperPlay-Autunm is coming
charismacards-something new.."never made cards of autumn colors)

4 kommentarer:

CraftyC sa...

I just love this birdcage and it looks gorgeous on your card!
Clairexx

Anne Kristine sa...

Så flott kort!
Herlig de mønsterarkene der...herlige høstfarger.
Stilig med fugleburet!
god helg til deg
klem Anne

Sissel sa...

Så flott kort i skjønne høstfarger, nydelige ark og pynt. Du skriver så mye fint om "Gode Minner" at jeg får lyst til å legge en lørdagstur til Tønsberg for å besøke butikken. Liker veldig godt små lokale butikker, finner ofte små skatter der.

Ha en fortsatt fin helg:)

Klem Sissel

Anne Kristine sa...

Takk for kommentaren i bloggen,Ellen
Ang. farge bånd så er det ikke alle bånd som er like lette å få fine...men hug snug egner seg veldig godt.
http://zipperstop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=garden_flypage.tpl&product_id=91&category_id=33&option=com_virtuemart&Itemid=73
Ble en lang link :o))