søndag 12. september 2010

ET nytt høstkort!
Laget et nytt høstkort,  i de nydelige papirene fra Inkido-Autumn Friendship. Motivet, av den vakre blomsterpiken, er fra Gode Minner eget motivark, Der har jeg brukt Rock Candy på  overflaten for å få et litt sprukkent og eldet useende.

Ikke så lett å se det sprukne på bildet her:). Stemplet bak er stemplet i fargen Rusty Hinge, og det passet så godt till høsten synes jeg:). Laget en liten tag.plass, for evt personlig hilsen..eller et stempel (har ikke bestemt meg ennå;D).

Blomstene fra Kort og Godt, fåes også hos Gode Minnner. De har jeg farget med Rusty Hinge, for de orange blomstene jeg hadde ble helt feil farge!

Et staffelikort..IGJEN:). Har brukt mitt favoritt stempel, fra Stempelglede, Magi. Svalen er klippet ut av Autumn Friend papiret, Anita. Fuglen har jeg lakket med rock Candy, og satt på 3d puter. Blonden er prøvd farget med Rusty hinge, men fikk bare litt farge. Nå har jeg fått en fin link av Anne, (tusen tusen takk!), ang bånd som lar seg farge bedre:) Veldig kjekt om man ikke har noen som passer bra!


Også laget en liten lomme bak til personlig hilsen. Først så var ikke denne fargen meg i det hele tatt, men..nååå synes jeg den er så utrolig vakker, varm og fin:). Jeg er jo egentlig glad i høsten:).

Nå skal jeg ut å nyte den friske luften litt!
Nyt dages din!:)
Klem,Ellen

Stampin for weekend-Shabby or vintage3 kommentarer:

Sissel sa...

Vakkert høstkort med yndig motiv og nydelig pynt.Høstfarger er nydelige, har også vært skeptisk til orange og gulfarger på ark, men jo flere kort jeg ser,jo finere synes jeg det blir.
Ha en fin dag.

Klem Sissel

Mim... sa...

Wow ett så otroligt ljuvligt höstkort!!!
HA det bra.

Kari sa...

OIoioi så lekkert. Egentlig ikke min farge i det hele tatt men dette ble bare så varmt og nydelig at jeg liker det utrolig godt. Nydelig sammensetning av elementene og, ja vil nesten si vakkert jeg!

Tusen takk for alle fine kommentarer du legger igjen hos meg også, de verdsettes høyt!

Ha en flott dag!
Klem Kari