mandag 13. september 2010

Ny type telys kor.t DTGode MinnerDenne flotte malen fant jeg hos StampArtic, og siden jeg aldri har laget noen telyskort før..så måtte jeg prøve. Veldig grei å lage, og en kjekk "vertinnegave"  e.l.:)
De nydelige papirene er fra Prima, stempel fra KH og blomster/perler fra Kort og Godt..alt fåes kjøpt hos Gode Minner.


Den herlige Tilda har jeg fargelagt med Distress ink. Prøver..feiler..og lærer!:)).

Stanset ut telysholderen med Spellbinders. M.Stewart punch på lommen, som også har en tag. Stempel her er fra Kort og Godt.


Stanset ut "hodet" på tag'en med Spellbinders, og kuttet sidene. Er så kjekke disse arkene hvor man kan bruke begge sider:).

Så dette personlig- lagede personlige stempelet mitt da!:)). Må nok se å få bestilt meg et skikkelig stempel snart! Er vel ikke der de fleste pengene forsvinner når det gjelder scrapp!:)).

Nå er det bare 1 1/5 dag til jeg skal reise, så det er på tide å ta frem kofferten igjen. Mulig jeg får tid til å kutte litt papir til før jeg drar:). Skal i hvertfall stemple opp endel motiver og prøve meg mer på fargelegging når jeg er borte:)

Ha en nydelig dag, og ta godt vare på dere selv!
Klem,Ellen6 kommentarer:

trine sa...

Virkelig et nydelig telys kort:)

ThisIsAnfield sa...

Det var jo en kul vri på telyskortet! Kjempe flott! :-)

Kari sa...

Åhhh WOW, så nettopp en annen som hadde laget et slikt telyskort med telysene inni. Jeg MÅ bare teste ut dette, skulle nesten ønske jeg kunne fly rett hjem fra jobb med det samme. Utrolig stilig altså, og så nydelige papirer og tag'en og alt!

God tur forresten! Gleder meg til å se alt du lager når du kommer hjem, sprudlende og kreativ! ;-)

Klem Kari

Wenche sa...

Disse telyskortene er bare så nydelige og ditt var utrolig lekkert gjennomført. Herlig fargelegging og vakkert pyntet. Sukk!!

Ønsker deg en riktig god tur og lykke til med fargeleggingen i varmere strøk. Jeg gjorde et par forsøk i sommer og det skal ikke så mye til før papiret løser seg opp pga luftfuktigheten. Tvi, tvi - du får det nok til for det :)

Klemmer fra Wenche :0)

Pink lady sa...

Lekker utgave av telys-kortet, Ellen!
Herlige mønster ark du har brukt..nydelige farger! Flott Tilda:-)

Ha en fin ferie!
Klem Laila.

Pia sa...

wow så super lækkert kort, søde detaljer
knus Pia