lørdag 11. desember 2010

Dette kortet har jeg valgt ut♥

Etter mye om og men, så falt valget på dette kortet, til Marianne's Day of Fun, hos StampArtic ! Det skulle være et kort som enten man liker veldig godt selv, eller som betyr noe spesiellt. Dette kortet her betyr noe veldig spesiellt for meg, da det er laget, og gitt til en som har hjulpet meg på en måte som er helt utrolig!

Tilda er malt i Distress ink refills, og istapp-borden er en gress-punch, som har fått sine tupper "frisert":)). ¨så har jeg brukt snow Writer på hustakene og som snø. Arkene jeg har brukt er fra Maja's Design, og en av mine favoritter. Tekst-stempelene jeg har brukt, er fra KH.

Kortet ble også et av 2 "Årets kort" hos Kreativ Hobby, og det ble jeg kjeempeglad for♥! Jeg har noen Top 3, og Top 4, men aldri vunnet noe, så det var utrolig moro, for jeg TROR de valgte..og ikke brukte Mr Random:) Litt mere artig da, synes jeg:) Og jeg er så glad for at de herlige jentene hos KH likte kortet mitt, for jeg er å besøker dem ganske mye!:)
Ønsker dere en nydelig og vakker helg, i denne førjuletiden♥!
Klem, Ellen4 kommentarer:

Kim Piggott sa...

Oh my this is utterly stunning!
hugs
kim x

Andrea sa...

Wow - what a wonderful work! Your card is so great - so many loveley details - great coloring the motiv and wonderful paper color!
I very fantastic card!
Big hug and have great christmas time
Andrea-Emmi41

papirdilla sa...

Skjønner godt valget ditt. Dette er fantastisk vakkert fra A til Å!!! Nyyyydelig:)

Klem,
Hanne

pattyo sa...

So very sweet! Love that icicle punch.